El Blog d'en Jaume Vellvehí


Els meus articles
Assaig

VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume:

«Introducció a l’obra inèdita de Josep Punsola» a Josep Punsola i Vallespí: Calidoscopi. No fa tanta por la mort. Airda, Barcelona, 2013.

Josep Punsola i Vallespí: ànima de poeta. Suplement de cultura del Diari Avui. Premi Rafel Cornella de retrat literàri - Premi Recull 2010.
  
"Josep Punsola i Vallespí (1913-1949)". [Pròleg] a Sala, Elisard - Punsola, Josep: Cançons de muntanya, de nit i de camí. [reedició] Dinsic Publicacions musicals. Barcelona, 2009. 


Ficció

VELLVEHÍ  i ALTIMIRA, Jaume:
L'indiano. 2n. premi del X Concurs de contes curts El Tot Mataró. 2009.
Congressos, Jornades, Col·loquis...

VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume: 

BOU i ILLA, Joan - BOU i PLA, Joan - VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume

BOU i ILLA, Joan - VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume
  • "Les creus de terme del monestir de Santa Maria de Roca Rossa (Tordera. El Maresme)." A De Constantí a Carlemany. El pas de l'Antiguitat Tardana al món medieval. Actes de les III Jornades d’Història i Arqueologia Medieval del Maresme. Grup d'Història del Casal, Mataró, 2006, p. 223 - 226.
  • “Molins medievals de l’Alt Maresme (segles XI-XVI).” A L’organització de l’espai i models de poblament. Actes de les II Jornades d’Història i Arqueologia Medieval del Maresme. Grup d'Història del Casal, Mataró, 2003, p. 149- 165.

BOU i PLA, Joan - VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume


GRAUPERA i GRAUPERA, Joaquim- VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume
  •  "Les propietats dels monestirs catalans al Maresme" a IV Jornades d'Història i Arqueologia Medieval del Maresme: Els monestirs medievals, organitzades pel Grup d'Història del Casal, el novembre de 2007, Grup d'Història del Casal, Mataró, 2011.
  • "Notes sobre la localitzacióde les capelles romàniques de Sant Martí de Montgat i Santa Susannad'Alella". A XIII Sessió d'Estudis Mataronins. 28 de novembre de 1996. Comunicacions presentades, Museu Arxiu de Santa Maria - Patronat Municipal de Cultura, Mataró, 1997, p. 79-97.

BOU i ILLA, Joan - GRAUPERA i GRAUPERA, Joaquim- VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume
  • "La funció funerària dels monestirs medievals del Maresme: Sant Pere de Clarà (Argentona) i Santa Maria de Roca Rossa (Tordera)Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme, [en línia], 2009, Núm. 3, p. 145-63,
  • "El procés de catalogació i estudi dels molins medievals i moderns del Maresme" a II Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme. Actes. 22 de novembre de 2008. Coordinadora de Centres de Parla Catalana, l'Institut Ramon Muntaner. Argentona, 2008 p. 19-23.
  • "Molins medievals i moderns del Maresme". A Actes del III Congrés d'Arqueologia Medieval i Moderna a Catalunya. Sabadell, 18 a 21 de maig de 2006. Vol. 1. Museu d'Història de Sabadell- Associació Catalana Recerca Arqueologia Medieval. Sabadell, 2007. P. 165-183.

BOU i ILLA, Joan - BOU i PLA, Joan - GRAUPERA i GRAUPERA, Joaquim- VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume

Entrades populars