El Blog d'en Jaume Vellvehí


Els meus articlesAssaig

VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume:

(2013). «Introducció a l’obra inèdita de Josep Punsola» a Josep Punsola i Vallespí: Calidoscopi. No fa tanta por la mortBarcelona: Airda.

(2010). «Josep Punsola i Vallespí: ànima de poeta». Suplement de cultura del diari Avui. Premi Rafel Cornella de retrat literari - Premi Recull 2010.
  
(2009). «Josep Punsola i Vallespí (1913-1949)». [Pròleg] a Sala, Elisard - Punsola, Josep: Cançons de muntanya, de nit i de camí. [reedició] Barcelona: Dinsic Publicacions musicals.


Ficció

VELLVEHÍ  i ALTIMIRA, Jaume:
(2009). L'indiano. 2n. premi del X Concurs de contes curts El Tot Mataró. .
Congressos, Jornades, Col·loquis...

VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume: 

BOU i ILLA, Joan - BOU i PLA, Joan - VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume

BOU i ILLA, Joan - VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume
  • (2006). "Les creus de terme del monestir de Santa Maria de Roca Rossa (Tordera. El Maresme)." De Constantí a Carlemany. El pas de l'Antiguitat Tardana al món medieval. Actes de les III Jornades d’Història i Arqueologia Medieval del Maresme. Mataró: Grup d'Història del Casal, p. 223 - 226.
  • (2003). “Molins medievals de l’Alt Maresme (segles XI-XVI).” L’organització de l’espai i models de poblament. Actes de les II Jornades d’Història i Arqueologia Medieval del MaresmeMataró: Grup d'Història del Casal, p. 149- 165.

BOU i PLA, Joan - VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume


GRAUPERA i GRAUPERA, Joaquim- VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume
  • (2011). "Les propietats dels monestirs catalans al Maresme", IV Jornades d'Història i Arqueologia Medieval del Maresme: Els monestirs medievals, organitzades pel Grup d'Història del Casal, el novembre de 2007, Mataró: Grup d'Història del Casal.
  • (1997). "Notes sobre la localitzacióde les capelles romàniques de Sant Martí de Montgat i Santa Susannad'Alella". XIII Sessió d'Estudis Mataronins. 28 de novembre de 1996. Comunicacions presentadesMataró: Museu Arxiu de Santa Maria - Patronat Municipal de Cultura, , p. 79-97.

BOU i ILLA, Joan - GRAUPERA i GRAUPERA, Joaquim- VELLVEHÍ i ALTIMIRA, Jaume

  • (2009). "La funció funerària dels monestirs medievals del Maresme: Sant Pere de Clarà (Argentona) i Santa Maria de Roca Rossa (Tordera)Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme, [en línia], , Núm. 3, p. 145-63,
  • (2008). "El procés de catalogació i estudi dels molins medievals i moderns del Maresme" a II Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme. Actes. 22 de novembre de 2008. Argentona: Coordinadora de Centres de Parla Catalana, l'Institut Ramon Muntaner, p. 19-23.
  • (2007). "Molins medievals i moderns del Maresme". Actes del III Congrés d'Arqueologia Medieval i Moderna a Catalunya. Sabadell, 18 a 21 de maig de 2006. Vol. 1. Museu d'Història de Sabadell- Associació Catalana Recerca Arqueologia Medieval. Sabadell, p. 165-183.

BOU i ILLA, Joan - BOU i PLA, Joan - GRAUPERA i GRAUPERA, Joaquim- VELLVEHÍ i ALTIMIRA, JaumeEntrades populars